РІЗНІ ТИПИ КОНЦЕПЦІЙ ТА СТАНДАРТИ РЕСТОРАНУ
Анотація
У цій статті ми розберемо визначення концепції кожного ресторану різного типу, їхній середній ціновий діапазон і демографічні показники клієнтів, щоб ви могли почати визначати власну концепцію ресторанного господарства для свого бізнесу. І коли ви визначитеся з концепцією, ви можете скористатися нашим контрольним списком для розробки концепції ресторану, щоб переконатися, що ви робите правильний вибір для свого бізнесу. Звернена увага на проблему повсякденних ресторанів швидкого харчування, які націлені на молодих спеціалістів, які зайняті, але також екологічно та соціально свідомі. Також у статті ми обговорюємо потенційні переваги високоякісних ресторанних стандартів. Ми також пояснюємо, як підприємства громадського харчування можуть оновити свої існуючі оперативні вказівки та перелічуємо контрольні списки, які можуть максимально вплинути на показники задоволеності клієнтів. Звернена увага на подальший розвиток ресторанного господарства з найбільшою прибутковістю.
Посилання
Архіпов В. В., Русавська В.А. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : навч. посібник. Київ : ЦУЛ, 2009. 342 с.
Антонова В. А. Ресторанний бізнес в економічному розвитку України. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1. С. 595–601.
Доценко В.Ф. Готельно-ресторанна справа як середовище розвитку приватної підприємницької ініціативи. Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Економіка і менеджмент. 2020. Вип. 43. С. 114–119.
Давидова О. Ю. Розробка комплексу концепції маркетинг-мікс 11Р на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Соціальна економіка. 2018. Вип. 55. С. 89–96.
Гакова М. В. Концептуальні засади управління поведінкою персоналу підприємств готельно-ресторанного господарства. Торгівля і ринок України. 2018. № 1. С. 62–69.
Ніфатова О. М. Шляхи підвищення ефективності управління персоналом готельно-ресторанного бізнесу. Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія : Економічні науки. 2018. № 1. С. 45–54.
Arkhipov V. V., Rusavsʹka V. A. (2009) Orhanizatsiya obsluhovuvannya v zakladakh restorannoho hospodarstva : navch. Posibnyk [Organization of service in restaurants: training. manual] Kyiv : TSUL, 342 р.
Antonova V. A. (2010) Restorannyy biznes v ekonomichnomu rozvytku Ukrayiny [Restaurant business in the economic development of Ukraine]. Ekonomichna stratehiya i perspektyvy rozvytku sfery torhivli ta posluh –
Economic strategy and prospects for the development of trade and services, vol. 1, рр. 595–601.
Dotsenko V. F. (2020) Hotelʹno-restoranna sprava yak seredovyshche rozvytku pryvatnoyi pidpryyem-nytsʹkoyi initsiatyvy [Hotel and restaurant business as an environment for the development of private entrepre-neurial initiative]. Naukovyy visnyk Mizhnarodnoho humanitarnoho universytetu. Seriya : Ekonomika i menedzh-ment – Scientific Bulletin of the International Humanitarian University. Series: Economics and management, vol. 43, рр. 114–119.
Davydova O. (2018) Rozrobka kompleksu kontseptsiyi marketynh-miks 11Р na pidpryyemstvakh hotelʹno-restorannoho hospodarstva [Development of the 11Р marketing mix concept complex at hotel and restau-rant enterprises]. Sotsialʹna ekonomika – Social economy,vol. 55, рр. 89–96.
Hakova M. V. (2018) Kontseptualʹni zasady upravlinnya povedinkoyu personalu pidpryyemstv hotelʹno-resto-rannoho hospodarstva [Conceptual principles of managing the behavior of personnel of hotel and restaurant enter-prises].
Torhivlya i rynok Ukrayiny – Trade and market of Ukraine,vol. 1, pp. 62–69.
Nifatova O. M. (2018) Shlyakhy pidvyshchennya efektyvnosti upravlinnya personalom hotelʹno-restoran-noho biznesu [Ways to increase the efficiency of personnel management in the hotel and restaurant business]. Visnyk Kyyivsʹkoho natsionalʹnoho universytetu tekhnolohiy ta dyzaynu. Seriya : Ekonomichni nauky – Bulletin of the Kyiv National University of Technology and Design. Series: Economic sciences, vol. 1, рр. 45–54.

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.