ЗНАЧЕННЯ ВЕЛИКИХ ДАНИХ У ПРОМИСЛОВОСТІ ТА ЕКОНОМІЦІ

Ключові слова: інформаційні потоки, бізнес трансформації, промисловість, цифровізація економіки, потоки даних, електроний документообіг

Анотація

Стаття присвячена актуальним питанням обробки та впровадженню технології роботи з великими масивами даних на підприємствах України. Завдяки цифровізації усіх виробничих процесів та зменшення кількості посередників між виробниками та споживачами збільшується потік запитів та інформації на підприємстві. Компанії стикаються з питаннями як виявити інновації з високим потенціалом доходів, щоб отримати глибоке розуміння мотивів та бажань клієнтів. Інновації утворюють ключові напрями зростання підприємства ХХІ-го століття. З поширенням електроної комерції робота по обробці великих масивів даних стає основним активом в економіці, сприяючи появі нових галузей, процесів та продуктів створення значних конкурентних переваг. Таким чином ефективна обробка даних сприяє створенню ефективності у різних операціях, від оптимізації ланцюгів виробництва та послуг до ефективного використання праці та відносин з клієнтами.

Посилання

Shen Yin, Okyay Kaynak. Big Data for Modern Industry: Challenges and Trends. Proceedings of the IEEE. Available at: https://ieeexplore.ieee.org/document/7067026/authors#authors (accessed 28 July 2021).

Linly Ku. The Impact of Big Data in Business. Available at: https://www.plugandplaytechcenter.com/resources/impact-big-data-business/ (accessed 28 July 2021).

Mehul Rajput . The Role of Big Data in Business Development. Dataversity Digital LLC. Available at: https://www.dataversity.net/the-role-of-big-data-in-business-development/# (accessed 28 July 2021).

Переглядів статті: 185
Завантажень PDF: 277
Опубліковано
2021-06-29
Як цитувати
Максимова, Ю. (2021). ЗНАЧЕННЯ ВЕЛИКИХ ДАНИХ У ПРОМИСЛОВОСТІ ТА ЕКОНОМІЦІ. Економіка та суспільство, (28). https://doi.org/10.32782/2524-0072/2021-28-38
Розділ
ЕКОНОМІКА