МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ОЦІНЮВАННЯ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ МЕНЕДЖМЕНТУ ПІДПРИЄМСТВ З ІНОЗЕМНИМИ - Воробйов, Юрій (Економіка та суспільство, 2026)
У статті досліджуються методичні підходи до оцінювання результативності менеджменту підприємств з іноземними інвестиціями. Акцент зроблено на аналізі різноманітних методик, які використовуються для комплексної оцінки ефективності управлінських процесів у міжнародному бізнес-середовищі. Сформовано методичні підходи до оцінювання результативності менеджменту підприємств з іноземними інвестиціями в умовах цифрових трансформаційних перетворень. Запропоновано рекомендації щодо оцінювання результативності менеджменту підприємств з іноземними інвестиціями, що дозволяють підвищити прозорість управлінських процесів і сприяти підвищенню інвестиційної привабливості підприємств. Стаття має практичне значення для керівників, інвесторів, аналітиків і науковців, які працюють у сфері розвитку міжнародного бізнесу та корпоративного управління.