ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ПРОМИСЛОВОЇ ПРОДУКЦІЇ РЕГІОНІВ ДЕРЖАВИ - Брошко, Максим (Економіка та суспільство, 2024)
Стаття присвячена актуальним питанням особливостей розвитку промислової продукції регіонів держави. Також обґрунтовано основні аспекти економічного зростання країни за рахунок ефективного розвитку промислової продукції регіонів держави. Проаналізовано індекс промислової продукції в регіональному розрізі з акцентом на їхні унікальні особливості та виклики. Висвітлюється вплив інвестиційного клімату на регіональний розвиток, підкреслюючи необхідність створення сприятливих умов для залучення капіталу. Висловлюються рекомендації щодо розробки індивідуальних стратегій для кожного регіону, що враховують їх специфіку та потреби. У статті, підкреслено важливість комплексного підходу до вирішення проблем промислового розвитку, що сприятиме сталому економічному зростанню та підвищенню конкурентоспроможності української промисловості на міжнародній арені.