СТРАТЕГІЯ ДІЛОВОЇ КОМУНІКАЦІЇ В КОНТЕКСТІ ВПЛИВУ АСПЕКТІВ ТРАНСФОРМАЦІЙНИХ ЕКОНОМІЧНИХ ЗРУШЕНЬ НА РИНКУ БУДІВЕЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ - Фісуненко, Павло; Шевцова , Світлана (Економіка та суспільство, 2024)
У статті проаналізовано роль стратегії ділової комунікації на ринку будівельних послуг в Україні крізь призму аспектів впливу повномасштабного воєнного вторгнення, оцінено основоположні проблемні особливості формування стратегії ділової комунікації на ринку будівельних послуг у контексті трансформаційних економічних перетворень. Особливу увагу приділено пошуку сучасного інструментарію формування стратегії ділової комунікації, що обумовлює необхідність структурних зрушень на всіх етапах управлінських рішень. Акцентовано увагу на забезпеченні комплексності та всеохоплюючого характеру відповідних структурних зрушень в аспекті економічних перетворень. За матеріалами проведеного наукового дослідження виокремлено сучасні види стратегії ділової комунікації на ринку будівельних матеріалів в умовах євроінтегрування крізь призму повномасштабного воєнного вторгнення на територію України.