КОМПЛЕКСНИЙ ПІДХІД ДО УПРАВЛІННЯ МАРКЕТИНГОВИМИ КОМУНІКАЦІЯМИ НА РИНКУ НЕРУХОМОСТІ: АНАЛІЗ СИТУАЦІЇ ТА ПОШУК ПЕРСПЕКТИВ - Фісуненко, Павло; Кузьмін, Віталій (Економіка та суспільство, 2024)
У статті проведено критичну оцінку підходів до управління маркетинговими комунікаціями на ринку нерухомості, проаналізовано сучасні виклики, що сформовані в контексті повномасштабного воєнного вторгнення на територію України, у контексті формування маркетингових комунікацій на ринку нерухомості. З’ясовано, що існує перелік викликів комплексного всеохоплюючого характеру, що ускладнює трансформаційні перетворення в компаніях на ринку нерухомості, зумовлюючи зниження рівня їх конкурентоспроможності як на внутрішньому, так і на світовому ринку нерухомості. При написанні наукової статті використовувались індуктивні та дедуктивні методи, метод аналізу, метод порівняння, метод систематизації та графічного представлення інформації. У матеріалах наукового дослідження відображено необхідність розробки та впровадження комплексної системи управління маркетинговими комунікаціями на ринку нерухомості.