РОЗВИТОК ПАРТНЕРСЬКИХ ВІДНОСИН СУБ’ЄКТІВ АГРАРНИХ РЕГІОНІВ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ - Газуда, Сергій (Економіка та суспільство, 2024)
У статті обґрунтовано вагому роль партнерських відносин між суб’єктами аграрного сектору в умовах глобалізаційних та інтеграційних процесів, що нині набувають актуалізації. Окреслено підходи до групування стейкхолдерів, як вагомої складової розвитку брендингу аграрних регіонів в умовах євроінтеграції, де кожна група з яких має унікальні інтереси, ресурси, можливості та очікування, які можуть бути мобілізовані для досягнення спільної мети, формування ефективних стратегій та реалізації їх цілей. Дослідженням засвідчено, що інституційна інфраструктура розвитку брендингу аграрних регіонів в умовах євроінтеграції поєднує кілька ключових елементів, які у взаємозумовленості інтересів спрямовані на підтримку та розвиток ефективних партнерських відносин між суб’єктами аграрного сектору.