ВИКОРИСТАННЯ DIGITAL-ІНСТРУМЕНТІВ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ПОСЛУГ (НА ПРИКЛАДІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО СЕГМЕНТУ) - Ратинський , Вадим; Шевелюк, Михайло; Галицька, Ірина (Економіка та суспільство, 2024)
В цій статті розглянуто роль та функції готельних технологій, аналізуються технології, які готелі використовують протягом всього циклу гостя. Технологічні концепції включають використання штучного інтелекту, крім того обговорюється переосмислення обслуговування, яке розвивається завдяки використанню технологій, та очікувані зміни в робочій силі (кількість працівників, ролі та необхідні навички). Також розглянуто роль обслуговування гостей та як технології переосмислюють обслуговування та концепції обслуговування для готелів. Підкреслено, як швидкість впровадження технологій відрізняється в готельній індустрії. Нарешті, розглядаються сучасні технології та прогнози на майбутнє.