АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТОВ «АЗОРЕЛЬ» ТА ПОРАДИ ЩОДО ЇХ ПОКРАЩЕННЯ - Германюк , Наталія (Економіка та суспільство, 2024)
У статті проаналізовані умови становлення та розвитку українського аграрного виробника ТОВ «Азорель», еволюція його розширення від невеликого сімейного господарства до підприємства регіонального значення з продукцією із власною торговою маркою. Проаналізовано принципові орієнтири аграрного виробництва на питання якості продуктів харчування, що спонукає підприємство притримуватися європейських стандартів. Здійснено діагностику підприємства за методом PEST та SNW-аналізу, що дозволило визначити сильні, слабкі сторони в управлінні підприємством та сформулювати рекомендації щодо покращення менеджменту. Сформульовано висновок, що автоматизація виробництва в майбутньому призведе до зменшення витрат на виробництво, збільшення продуктивності, разом з тим вплине на скорочення кількості робочих місць.