РОЗВИТОК МЕХАНІЗМІВ СТРАХУВАННЯ БІЗНЕС-СТРУКТУР В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ УКРАЇНИ - Покорчак, Святослав (Економіка та суспільство, 2024)
У статті проводиться аналіз розвитку механізмів страхування для бізнес-структур в умовах воєнного стану в Україні. Розглядаються сучасні програми та ініціативи у сфері страхування від воєнних ризиків, запроваджені урядом України та співпраця з міжнародними партнерами. Аналізується вплив цих програм на фінансову стабільність бізнес-структур та їх відновлення в умовах воєнного конфлікту. Досліджується поточний стан та перспективи розвитку механізмів страхування в контексті воєнного стану, зокрема за допомогою створення інноваційних стратегій та співпраці з міжнародними страховими організаціями. Висвітлюються перспективи та виклики, що виникають у процесі впровадження та розвитку механізмів страхування для бізнес-структур в умовах воєнного стану, а також визначаються шляхи подальшого покращення цих механізмів.