ПРОСУВАННЯ МИТНИХ ПОСЛУГ У СОЦІАЛЬНОМУ МЕДІАМАРКЕТИНГУ - Григор`євОлександр; Петришин, Наталія; Белянська , Ольга (Економіка та суспільство, 2023)
Досліджено особливості та методи просування митних послуг у соціальному медіамаркетингу. Висвітлено потребу у наявності чіткого інструментарію просування митних послуг у соціальному медіамаркетингу та потребу в виявленні та усуненні обмежень, які не дозволяють компанії реалізовувати потенціал у соціальному медіамаркетингу. Сформовано рекомендації щодо впровадження інструментарію на базі конверсії на підприємстві з метою просування митних послуг у соціальному медіамаркетингу, та щодо застосування теорії обмежень Голдратта при просуванні митних послуг у соціальному медіамаркетингу. Зазначено, що просування митних послуг у соціальному медіамаркетингу має величезне значення в сучасному бізнес-ландшафті. Оскільки світова торгівля продовжує розширюватися, митні служби відіграють вирішальну роль у сприянні безперебійного переміщення товарів через кордони. Використання платформ соціальних медіа для просування цих послуг містить безліч переваг і можливостей для підприємств, які працюють у митній галузі. Зазначено, що митні послуги часто передбачають складні процедури та правила, а соціальні мережі пропонують компаніям простір для демістифікації цих процесів. Стратегічно просуваючи митні послуги на медіа платформах, компанії можуть охопити широку аудиторію та підвищити обізнаність про свої пропозиції. Це не тільки покращує впізнаваність бренду, але й гарантує, що потенційні клієнти будуть проінформовані про повний спектр доступних митних послуг. Підкреслено, що просування митних послуг у маркетингу в соціальних мережах є не просто сучасним трендом, а стратегічною необхідністю.