МЕТОДИКА ДОСЛІДЖЕННЯ СТРАТЕГІЧНОЇ ОЦІНКИ ПІДПРИЄМСТВА НА ПРИКЛАДІ ТОВ «ІНСТИТУТ СІМЕЙНОЇ ПСИХОЛОГІЇ ТА КОНСУЛЬТУВАННЯ» - Лісений, Євгеній; Вінниченко, Лоліта (Економіка та суспільство, 2023)
Стаття присвячена вивченню діяльності Товариства з обмеженою відповідальністю «Інститут сімейної психології та консультування»: визначено основні завдання діяльності компанії та проаналізовано спектр послуг, які надає підприємство. Також проаналізовано важливість стратегічного аналізу та проведено стратегічний аналіз діяльності ТОВ «ІСПК». Визначено основні стратегічні напрямки розвитку для Товариства з обмеженою відповідальністю «Інститут сімейної психології та консультування». Визначено вплив пандемії коронавірусної хвороби та російсько-української війни на розвиток підприємства. Товариство з обмеженою відповідальністю «Інститут сімейної психології та консультування» займається важливою справою, так як попереджує домашнє насилля та зменшує кількість розлучень в Україні, яка, загалом, і так збільшується кожного року.