УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСУ УПРАВЛІННЯ ОСНОВНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА - Абрахам , Юлія (Економіка та суспільство, 2021)
У статті сформульовано основні умови, які забезпечують ефективне управління основною діяльністю підприємства; визначено мету та завдання управління основною діяльністю підприємства; наведено класифікацію інформації, що використовується в управлінні основною діяльністю підприємства; розглянуто дві групи показників, що використовуються для аналізу результатів діяльності підприємства; наведено структуру управління результатами діяльності підприємства. В статті виокремлені складові, що характеризують ефективне використання потенціалу працівників підприємства. Розглянуті дії, які повинен виконувати менеджер для успішного досягнення поставлених цілей і завдань підприємства. Виходячи з сучасного стану системи управління основним бізнесом підприємства, запропоновано заходи щодо її вдосконалення.