ОСОБЛИВОСТІ СУЧАСНИХ МЕТОДІВ ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ: ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ - Атанасов, Микола (Економіка та суспільство, 2022)
В реаліях сьогодення процедура оцінювання персоналу є невід’ємною складовою ефективного управління персоналом підприємства. Різноманіття сучасних методів оцінювання персоналу дозволяє менеджерам обирати ті, які є більш результативними для конкретного підприємства. В процесі здійснення ефективної процедури оцінювання персоналу необхідно обрати найбільш зручний «пакет» методів саме для потреб підприємства, оскільки кожен з сучасних методів має свої переваги та недоліки. В цьому контексті доцільно провести дослідження особливостей сучасних методів оцінювання персоналу, проаналізувати їх переваги та недоліки.