ВПЛИВ ПОЛІПШЕННЯ МУЛЬТИКАТУРНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ТА ФАХІВЦІВ ПІДПРИЄМСТВ НА МАРКЕТИНГОВУ ДІЯЛЬНІСТЬ В СФЕРІ ГОСТИННОСТІ - Олійник, Ольга (Економіка та суспільство, 2021)
В статті досліджено ряд відповідних понять, а саме – компетентність, адаптивне управління, мультикультурна компетентність. Звернена увага на дію поліпшення мультикатурної компетентності здобувачів вищої освіти в подальшому на маркетингову діяльність в сфері гостинності. Вказано на існування онлайн-навчальних програм, які пропонують можливості для взаємодії та роздумів та можуть відобразити концепцію культурного та мовного розмаїття великій кількості співробітників. Зроблений аналіз наявних закладів вищої освіти в Україні. А також, звернена увага на кількість здобувачів вищої освіти, що навчаються за державний кошт і їх зв’язок з кількістю абітурієнтів. Звернена увага на питання професійного самовдосконалення викладачів, щодо мотивації зростання викладача, як основного чинника підвищення продуктивності праці.