ІННОВАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ НА ОВОЧЕВОМУ РИНКУ ТА ЇЇ РОЛЬ У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ

Рудь В.П.
кандидат економічних наук,
старший науковий співробітник
Інституту овочівництва і баштанництва
Національної академії аграрних наук України

Стаття присвячена питанням інноваційної діяльності на овочевому ринку. Розглянуто аспекти формування продовольчої безпеки України на основі оцінки рівнів виробництва і споживання. Визначено напрями розвитку галузі на перспективу.
Ключові слова: інноваційна діяльність, продовольча безпека, овочівництво, динаміка виробництва, споживання.

Рудь В.П. ИННОВАЦИОННАЯ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ НА ОВОЩНОМ РЫНКЕ И ЕЕ РОЛЬ В ОБЕСПЕЧЕНИИ ПРОДОВОЛЬСТВЕННОЙ БЕЗОПАСНОСТИ
Статья посвящена вопросам инновационной деятельности на овощном рынке. Рассмотрены аспекты формирования продовольственной безопасности Украины на основе оценки уровней производства и потребления. Определены направления развития отрасли на перспективу.
Ключевые слова: иннивационаая деятельность, продовольственная безопасность, овощеводство, динамика производства, потребление.

Rud V.P. INNOVATION ON THE VEGETABLE MARKET AND ITS ROLE IN FOOD SECURITY
The article is devoted to innovative deyatelnosti the vegetable market. The aspects of formation of food security of Ukraine on the basis of an assessment of the levels of production and consumption. It identifies directions of development of the industry in the future. 
Keywords: innovationa activities, food security, vegetable and dynamics of production, consumption.

Завантажити статтю (pdf)